Od Slakov do Siddharte

Dejan Razlag, sreda, 12. maj 2010 ob 00:211
Mi2 na Oktober VINOfestu v Ljutomeru

Mi2 na Oktober VINOfestu v Ljutomeru

V Ljutomeru se je letos zvrstilo že nekaj večjih koncertov, kjer so nastopila zveneča imena, kot so Oliver Dragojević, Petar Grašo in Jan Plestenjak. To soboto pa bomo imeli priložnost prisluhniti ansamblu Lojzeta Slaka na Glavnem trgu v Ljutomeru, kjer Hotel Jeruzalem, občina Ljutomer in LTO Prlekija Ljutomer organizirajo Veliko srečanje Prlekov in prijateljev Prlekije.

V Radencih bo na isti dan v sklopu 30. Maratona treh src nastopila zagrebška skupina Prljavo kazalište. Ljubitelji trše glasbe bodo na račun prišli na 10. srečanju motoristov MK Samorog v Ljutomeru, 21. in 22. maja, kjer bodo lahko prisluhnili tribute bandu AC/DC in skupini Drugo Dugme.

19. junija boste v Razkrižju na prireditvi Pomurje žura lahko prisluhnili slovenski skupini Mi2 in zagrebško-sarajevski skupini Crvena jabuka, ki letos praznuje 25. letnico obstoja, 16. julija pa bo na Glavnem trgu v Ljutomeru na Prleški poletni noči pod organizacijo društva KMD KAEMDE nastopila ena najpopularnejših slovenskih skupin Siddharta, dan pozneje pa še Pop Design.

Konec julija bo v Ljutomeru potekal že 6. Grossmannov festival, kjer bodo med drugim nastopile skupine Demolition Group, Laibach, Hladno pivo in prleške legende Odpisani.

Razlogov za dober žur v tem poletju, je torej več kot dovolj, kjer se bo v naši okolici našlo za vsakega nekaj.


Več v Družabno