Neznanec izpulil količke za označevanje vozišča v zimskem času

Količke sta policista odstranila z vozišča

Prlekija-on.net, sreda, 22. november 2017 ob 20:122
Količek

Količek

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 21. novembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 14:05 uri so na PP sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Goljufije. Po zbranih obvestilih sledi podaja kazenske ovadbe na pristojno okrožno državno tožilstvo.

Ob 16:15 uri so bili policisti napoteni na območje naselja Krčevina, kjer je neznani storilec iz garaže odtujil motorno žago. Po zbranih obvestilih sledi podaja kazenske ovadbe na pristojno okrožno državno tožilstvo.

Ob 17:30 uri so bili obveščeni, da je na območju naselja Spodnji Ključarovci voznik trčil v divjad - fazana, ter si pri tem poškodoval vozilo. Na kraju so policisti ugotovili, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato je bilo vozniku izdano obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 19.49 so v Cvetkovcih obravnavali dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila povozil srno in si poškodoval vozilo

Ob 20.20 so bili obveščeni o dimniškem požaru v kraju Vuzmetinci. Gasilci PGD Miklavž pri Ormožu in PGD Hermanci so na kraju poskrbeli, da ni prišlo dejansko do požara, ampak so se le segrele saje zaradi zamašenega dimnika. Materialna škoda je minimalna. Ob 23.07 pa so policisti bili poslani na regionalno cesto Koračice – Ljutomer, kjer je neznanec izpulil nekaj količkov za označevanje vozišča v zimskem času. Količke sta policista odstranila z vozišča, obvestili pa so CP Ptuj, kateri bodo le-te postavili nazaj.


Več v Črna kronika