Radenci: Obnova klasičnega bazena

Imenovana 3-članska projektna skupina

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 27. november 2017 ob 07:417
Klavrno stanje bazena v Radencih

Klavrno stanje bazena v Radencih

Vsa gospodinjstva v Občini Radenci so konec novembra prejela Informator (obvestila za občane Občine Radenci), v njem pa je na 2. strani objavljen sklep Občinskega sveta Občine Radenci, ki je bil sprejet na 7. izredni seji, 9. novembra letos, ki pravi, da se naroči projektna dokumentacija za obnovo klasičnega oziroma konvencionalnega bazena in sicer po pridobitvi vseh služnostnih pogodb za dostop do bazena.

Po pridobitvi vseh služnostnih pogodb občinska uprava v roku osmih dni prične s postopkom oddaje javnega naročila za izdelavo Projekta za izvedbo del. V zvezi s tem je bila imenovana tudi projektna skupina za vodenje »Projekta obnova bazena« v sestavi: Aleš Kaučič (podžupan in predsednik komisije) ter člana Zlatko Mir in Miroslav Madon. Za tehnično pomoč je projektni skupini s strani občinske uprave imenovana Mojca Marovič, direktorica občinske uprave.

Na spodnjih fotografijah je trenutno klavrno stanje nekdanjega klasičnega bazena v Radencih.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo