V Celju je minuli vikend kljub mrazu bilo zelo vroče

Na jubilejnem 10. erotičnem sejmu sLOVErotika za pet odstotkov presegli lanski obisk, v treh dneh si ga je ogledalo več kot 11.000 obiskovalcev

Prlekija-on.net, torek, 5. december 2017 ob 17:28
Erotični sejem sLOVErotika

Erotični sejem sLOVErotika

10. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki je minuli vikend potekal na celjskem sejmišču, je izpolnil pričakovanja razstavljavcev, zadovoljni obrazi obiskovalcev na foto utrinkih sejma pa dokazujejo enako tudi za to ciljno skupino sejma. Petina obiskovalcev je sejmu namenila oceno odlično pet, štirico pa 40 % anketiranih obiskovalcev. Iz Celjskega sejma še sporočajo, da so za pet odstotkov presegli lanski obisk. Erotični sejem si je v treh dneh ogledalo več kot 11.000 obiskovalcev.

Največ obiskovalcev 10. sejma sLOVErotika živi v mariborski regiji, sledi savinjska ter Ljubljana s širšo okolico. Med obiskovalci iz tujine je bilo največ Hrvatov, Avstrijcev in Nemcev. Sejem pa so obiskali še Madžari. Med obiskovalci je bilo tudi nekaj 10 takih, ki so v času sejma praznovali rojstni dan in so jim vstopnico podarili. Več kot 110 obiskovalcev pa je bilo v nedeljo tudi takih, ki so sejem obiskali v večjih skupinah in so izkoristili akcijo 3 + 1 (pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, so četrto vstopnico podarili). Med obiskovalci sejma je bilo polovica žensk.

Obiskovalci 10. sLOVErotike so v veliki večini (80 %) dejali, da so zadovoljni s ponudbo razstavljavcev. Z odrskimi nastopi pa je bilo zadovoljnih 77 % anketiranih obiskovalcev. 40 % obiskovalcev je sejem ocenilo s štirico (na 5-stopenjski ocenjevalni lestvici), 20 % pa je celo dejalo, da si 10. sLOVErotika zasluži čisto petico. Dobre ocene sejemskega dogajanja se odražajo tudi v napovedi ponovnega obiska, saj jih je 64 % že odločenih, da obiščejo tudi prihodnji sejem, praktično vsi ostali pa so dejali, da bodo to odločitev sprejeli v času pred prihodnjim sejmom.

Nagrada za najboljši nastop letos »policistu« Vincu
V treh sejemskih večerih se je na 10. sLOVErotiki odvilo več kot 70 nastopov 17 zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje je dodatno popestril sovoditelj voditeljskega para Oriana Girotto in Tadej Bricelj v petek in nedeljo Damjan Murko, ki je seveda nekajkrat odpel tudi svoj Šok.

Največ glasov obiskovalcev za najboljši nastop si je letos prislužil postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire Vince. Postavni »policist« je izdatno poskrbel za povečan srčni utrip predvsem ženskega dela občinstva, ki ga je nagradilo z glasovi za nagrado občinstva. Po številu zbranih glasov obiskovalcev sta mu sicer s svojim strastnim igranjem sledili pornesi Nomi Melone in Tira Moon.

Foto: Klemen Brumec

Nekatere fotografije niso primerne za mladostnike.


Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Več v Slovenija