Med brskanjem po smeteh naj bi naletela na človeško glavo

Iz PU Murska Sobota so potrdili, da v zvezi pridobljene informacije izvajajo določene aktivnosti v zvezi potrditve morebitnega kaznivega dejanja, zavarovanja sledov in predmetov kaznivega dejanja

Prlekija-on.net, sreda, 6. december 2017 ob 10:50
Prizorišče je zavarovano s trakom

Prizorišče je zavarovano s trakom

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so bili v torek, 5. decembra, obveščeni, da naj bi se na enem izmed odlagališč odpadkov v Pomurju nahajal del človeškega telesa. V zvezi pridobljene informacije izvajajo določene aktivnosti v zvezi potrditve morebitnega kaznivega dejanja, zavarovanja sledov in predmetov kaznivega dejanja.

Več informacij po znanih po končanih aktivnostih.

Po neuradnih podatkih naj bi na odlagališču odpadkov v Dolgi vasi neka ženska med brskanjem po smeteh naletela na žensko glavo, ki je bila v vreči za smeti. Po opisu najditeljice, naj bi šlo za žensko glavo s črnimi lasmi. Najditeljica je v šoku, njeni bližnji pa so za portal Lendavainfo povedali, da je slednja na grozljiv prizor naletela med brskanjem po smetišču in da si kaj takega zagotovo ne bi izmislila.

Policisti so približen kraj, kjer naj bi se domnevni del človeškega telesa nahajal, zavarovali s trakom in tam prepovedali vsakršno odlaganje odpadkov.

Kriminalisti že od zgodnjih dopoldanskih ur prekopavajo območje, pri iskanju sodeluje tudi pes, ki je izurjen za iskanje trupel. Iz PU Murska Sobota so nato še naknadno sporočili, da so policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota opravili ogled odlagališča odpadkov, pri čemer pa niso bili najdeni nobeni deli človeškega telesa. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo.


Več v Črna kronika