Številni obiskovalci so lahko spet po ugodnih cenah prišli do zimskošportne opreme

V dvorani se je izmenjalo veliko število kupcev, ki so pri številnih prodajalcih lahko prišli do rabljene smučarske in druge zimske opreme

Prlekija-on.net, sobota, 9. december 2017 ob 13:121
Smučarski sejem v Ljutomeru

Smučarski sejem v Ljutomeru

Smučarska sekcija TVD Partizan Ljutomer, že preko 30 let tradicionalno v Ljutomeru pripravlja smučarski sejem zimskošportne opreme. Letos je potekal v soboto, 9. decembra v dvorani ŠIC Ljutomer, kjer je ponovno veliko število obiskovalcev lahko po ugodnih cenah prišlo do željene zimske opreme, saj je tudi tokrat bila ponudba zelo pestra.

Tudi zato, ker bo letos očitno zima bolj bela, kot smo to bili vajeni v zadnjih letih, smučišča po državi so že v polnem zagonu, kot tudi druge zimske atrakcije, kot so drsališča, ki že četrto leto deluje tudi v Ljutomeru.

Od 9.00 do 12.00 ure, se je v dvorani izmenjalo veliko število kupcev, ki so pri številnih prodajalcih lahko prišli do rabljene smučarske opreme tako za odrasle kot za otroke, od smuči, drsalk, čevljev, čelad, palic ter številne druge zimskošportne opreme.

Ti sejmi so predvsem zanimivi in koristni za družine z otroci, ki smučarsko in drugo opremo, ki je nova načeloma zelo draga,  hitro prerastejo. Tudi tokrat so številni otroci za sebe lahko našli pravi kos, ki bo za dostopno ceno koristen za sezono ali dve.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno