Zapozneli Miklavž obiskal bolnike z MS

Prekmurska podružnica ZMS pripravila prisrčno druženje

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 11. december 2017 ob 08:10
Posebno darilo nekdanjemu predsedniku Francu Gobarju, foto: Jože Kuzma

Posebno darilo nekdanjemu predsedniku Francu Gobarju, foto: Jože Kuzma

V restavracijskih prostorih hotela Zvezda v Murski Soboti (stavba je bila zgrajena leta 1909 !) so se drugo nedeljo v decembru zbrali članice in člani Prekmurske podružnice Združenja multiple skleroze Slovenije, ki jih od letošnje pomladi dalje vodi kot predsednica Erika Mataj. Še najbolj zanimiv za preko 40 udeleženk in udeležencev tokratnega druženja pa je bil zapozneli obisk Miklavža.

Nekaj pred 12. uro se je prvi dobri mož meseca decembra - Miklavž - pojavil v prostorih restavracije ter prekinil pogovore med članicami in člani Prekmurske podružnice Združenja multiple skleroze Slovenije, ki so se zbrali na letošnjem zaključnem skupnem druženju. Dobrotnik Miklavž (sicer kot sveti Nikolaj v škofovski opravi) je vse opomnil na prijetna druženja skozi vse leto 2017 ter ob tem izrekel pohvale vsem, ki so kaj prispevali k uspešnosti delovanja: vsem tistim, ki so skozi leto hodili dežurat v društvene prostore; prostovoljki Marjeti Zadravec, ki je v podružnici športna referentka, piše zapisnike in je bila »ta glavna« pri organizaciji piknika; prostovoljcu Jožetu Kuzmi; poverjenicama Suzani Petek in Dragici Turha ter seveda dosedanjemu predsedniku Francu Gobarju iz Ljutomera, ki je uspešno »odslužil« dve mandatni obdobji.

Predsednica Erika Mataj in poverjenica Suzana Petek sta bili Miklavžu v pomoč pri razdelitvi priložnostnih darilc vsem članicam in članom. Sledilo je skupno kosilo, pogovori po kosilu pa so se »zavlekli« v pozni nedeljski popoldan.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46