Tovorno vozilo zdrsnilo s ceste

Gasilci PGD Ormož so kraj nezgode zavarovali ter s tehničnimi sredstvi pomagali delavcu avtovleke pri izvleki tovornega vozila

Prlekija-on.net, torek, 12. december 2017 ob 19:50
Gasilci so pomagali pri izvleki tovornega vozila

Gasilci so pomagali pri izvleki tovornega vozila

V torek, 12. decembra, so kot večina gasilcev po celi državi, tudi gasilci na območju Ormoža imeli nekaj dela. Ob 7.25 je v Šardinju, v občini Ormož, nagnjeno drevo ogrožalo stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Velika Nedelja so odstranili vejo, ki je ogrožala objekt.

Ob 9.08 je v naselju Lešnica, v občini Ormož, močan veter podrl drevesa na cestišče. Gasilci PGD Hardek so kraj dogodka zavarovali, razžagali in odstranili pet dreves ter očistili cestišče. Ob 13.45 je v naselju Sveti Tomaž prišlo do onesnaženja cestišča z blatom. Gasilci PGD Koračice so očistili 150 kvadratnih metrov cestišča.

Ob 17.05 je v Lešnici, občina Ormož, močan sunek vetra podrl tri drevesa, katera so padla na cesto in ovirala promet. Gasilci PGD Hardek so drevesa razžagali in jih odstranili ter počistili cestišče.

Ob 10.15 pa je v naselju Lešnica, v občini Ormož, s ceste zdrsnilo tovorno vozilo. Gasilci PGD Ormož so kraj nezgode zavarovali ter s tehničnimi sredstvi pomagali delavcu avtovleke pri izvleki tovornega vozila.



Več v Črna kronika