Neznanec ukradel žgane pijače v eni od ormoških trgovin

V gostinskem lokalu v Ivanjkovcih pa sta se sprla dva gosta, kjer je eden drugega žalil in ga izzival k pretepu

Prlekija-on.net, sreda, 20. december 2017 ob 19:421
V gostinskem lokalu sta se sprla dva gosta

V gostinskem lokalu sta se sprla dva gosta

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 18. decembra, ob 7:20 so bili obveščeni o tatvini žganih pijač v eni od ormoških trgovin. Ob 17:28 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na lokalni cesti v naselju Podgorci. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno, katera je ostala na kraju. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 18:55 so na policijski postaji od oškodovanca sprejeli odstop od pregona kaznivega dejanja. Zadevo bodo zaključili s poročilom na državno tožilstvo.

V torek, 19. decembra, ob 20.29 so v gostinskem lokalu v Ivanjkovcih obravnavali kršitev na javnem kraju, kjer sta se sprla dva gosta. Pri tem je eden drugega žalil in ga izzival k pretepu. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog. Ob 21.19 je občan iz Godenincev klical, da psi, ki se prosto gibljejo po naselju vznemirjajo njegovega psa in njega, saj ne more spati. Na kraju so ugotovili kršitev po zakonu o zaščiti živali pri čemer je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

V času od 11. 12. pa do 24. 12. 2017 bodo policisti izvajali aktivnosti v zvezi poostrenega nadzora »ALCOHOL in DRUGS«. Policisti bodo pri rednem delu izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu. Prav tako bodo ob rednem delu izvajali aktivnosti v zvezi zimske službe.


Več v Črna kronika