»Peci z menoj« - delavnice v novem učnem stanovanju na POŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Delavnice so potekale v veselem in ustvarjalnem vzdušju, vonj po piškotih in vsa dobra volja, ki so jo prispevali tudi naši gostje, pa sta popestrila predpraznične dni

Prlekija-on.net, sobota, 23. december 2017 ob 09:36
Delavnice Peci z menoj

Delavnice Peci z menoj

Lanskoletne delavnice »Beri z menoj« so v letošnjem decembru zamenjale delavnice »Peci z menoj« - preizkusiti smo namreč morali naše novo učno stanovanje, ki smo ga odprli v oktobru 2017.

Vsak oddelek je izvedel svojo delavnico, na njih pa so sodelovali različni gostje – starši učencev, članice Bralnega kluba Ljutomer, direktorica občinske uprave Občine Ljutomer dr. Tatjana Fulder, pomočnica ravnateljice na matični OŠ Ivana Cankarja Ljutomer ga. Majda Kolbl in učenci 4. f razreda OŠ Ivana Cankarja Ljutomer z razredničarko go. Katjo Štih.

Delavnice so potekale v veselem in ustvarjalnem vzdušju, vonj po piškotih in vsa dobra volja, ki so jo prispevali tudi naši gostje, pa sta popestrila predpraznične dni. Zahvaljujemo se vsem gostom ter vsem, ki so pomagali pri izvedbi delavnic. Prijetne praznike v krogu najdražjih želimo in naj bo prihajajoče leto polno zdravja, veselja, ustvarjalnosti in dobre volje.

Mateja Štefanec, podr. OŠ Cvetka Golarja Ljutomer


Več v Kultura in izobraževanje