Aleš Polajnar izdal božično pesem

Aleš, ki prihaja iz okolice Ljutomera, je po več letih razmišljanja, da bi imel božično pesem, letos tik pred prazniki izdal priredbo stare uspešnice, When a Child Is Born

Prlekija-on.net, sobota, 23. december 2017 ob 15:56
Aleš Polajnar

Aleš Polajnar

Aleš Polajnar prihaja iz okolice Ljutomera, z glasbo pa se ukvarja že več kot 20 let. "Po več letih razmišljanja, da bi imel božično pesem, mi je to uspelo narediti tik pred prazniki, tako da ni bilo dovolj časa za izdelavo videospota. Gre za priredbo stare uspešnice, When a Child Is Born," nam je povedal Aleš.

Avtor te lepe melodije je italijanski glasbenik Ciro Dammicco, glasbo pa so ustvarjali številni pop zvezdniki, eno najbolj znanih svetovnih zvezd so skupina Boney M., na prostorih bivše Jugoslavije pa Tereza Kesovija. Priredbo besedila v slovenski jezik je napisal naš odličen pisec besedil Leon Oblak.

"Kaj bi zaželel ljudem. Topel, miren božič in da se predvsem spomnimo starejših ljudi, ki so osamljeni in jim priižgemo lučko upanja in pomagamo na kakršen koli način. Srečno in uspešno leto, 2018, želim!" je še dodal Aleš.

Pesmi lahko prisluhnete spodaj.


Več v Glasba in film