Obdarili so starejše in bolne

V okviru Društva upokojencev in prostovoljcev so se odločili za humano gesto in obdarili starejše in bolne v občini Veržej, v vaseh Veržej, Bunčani, Banovci in v domovih za starejše

Jože Žerdin, četrtek, 28. december 2017 ob 08:34
Obdarovanje starejših

Obdarovanje starejših

V teh prazničnih dneh je bilo v župnijskih prostorih v Veržeju zelo živahno, kajti tudi tokrat so se v okviru Društva upokojencev in prostovoljcev odločili za humano gesto in obdarili starejše in bolne v občini Veržej, v vaseh Veržej, Bunčani, Banovci in v domovih za starejše. V projektu so sodelovali poleg Društva upokojencev Veržej, še župnijska Karitas Veržej, Območno združenje Rdečega križa Veržej, Kulturno društvo Slavko Osterc Veržej in gasilci vseh treh vasi.

Pakete za obdarovanje so pripravljali v župnijskih prostorih in nato so poverjeniki starejše in bolne obiskali po njihovih domovih ter jim izročili pakete. Vrečke za pakete je podarilo podjetje Makoter iz Cvena. Obdarovanci so bili paketov zelo veseli, kar jim je za praznike veliko pomenilo, ob tej priložnosti so prostovoljci z njimi tudi poklepetali.


Več v Kultura in izobraževanje