Zmagovalci 12. novoletnega turnirja v odbojki mešanih postav ekipa iz Šempetra

Letošnji turnir je bil rekorden, kar se tiče števila sodelujočih ekip, saj jih je na turnirju sodelovalo kar 13

Prlekija-on.net, četrtek, 28. december 2017 ob 15:18
12. novoletni turnir v odbojki mešanih postav

12. novoletni turnir v odbojki mešanih postav

Že 12. leto zapored je na "Štefanovo" v telovadnici pri OŠ I. C. Ljutomer potekal novoletni turnir v odbojki za mešane postave. Letošnji turnir je bil rekorden, kar se tiče števila sodelujočih ekip, saj jih je na turnirju sodelovalo kar 13.

Pred pričetkom turnirja je najprej vodja turnirja, Janko Špindler, pozdravil vse sodelujoče, nato pa besedo predal še predsedniku Športne zveze Ljutomer, Mirku Rauterju, ljutomerski županji, mag. Olgi Karba, in predsedniku ŠRD Kostanjevica, Tomiju Špindlerju, kateri so vsem tekmovalcev zaželeli obilo lepe igre, prijateljskega druženja in športne sreče.

Na dveh ločenih igriščih so se ekipe najprej pomerile v predtekmovanju od koder sta se po dve najboljši ekipi iz vsake skupine uvrstili v četrtfinale. Sledil je napet boj za najvišja mesta. Najboljše tri ekipe so prejele pokale. Skupno je na turnirju bilo odigranih kar 23 tekem.

Po desetih urah igranja odbojke smo tako dobili zmagovalca 12. novoletnega turnirja v odbojki mešanih postav. To so ponovno ekipa iz Šempetra.
  1. mesto: All In – Šempeter
  2. mesto: Sam da poka – Preserje pri Radomljah
  3. mesto: Neimenovani – Slovenska Bistrica
  4. mesto: Podmozani69 – Ljutomer
Čestitke vsem ekipam za prikazano igro, ki je iz leta v leto vse bolj kvalitetna. Še vedno pa je bolj kot sam rezultat na takih turnirjih pomembno predvsem prijateljsko druženje ob aktivnem preživljanju prazničnega dne.

Turnir je potekal v organizaciji Športne zveze Ljutomer, Občine Ljutomer in ŠRD Kostanjevica.


Več v Šport