V Ljutomer prihaja svetovno priznani zbor Perpetuum Jazzile

Organizatorju je v Ljutomer uspelo privabiti svetovno priznani zbor Perpetuum Jazzile, koncert bo 17. marca 2018 ob 19. uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer

Prlekija-on.net, četrtek, 28. december 2017 ob 19:4318
Perpetuum Jazzile

Perpetuum Jazzile

"Ko glas postane instrument … in ko instrument postane glas, slišiš utrip svežine ritmov in zlitje harmonij Perpetuum Jazzile. Naš repertoar ne bi bil NAŠ brez značilne brazilske bossa nove, swinga, brez gostih harmonij close harmony in brez funka, popa in gospela. Danes, ko se glasba seli v digitalni svet, jo MI strastno vračamo v analognega!" pravijo pri Perpetuum Jazzile, ki se bodo pred odhodom na veliko turnejo po Belgiji ustavili v Ljutomeru.

Koncert bo 17. marca 2018 ob 19. uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer, vstopnice (20 evrov) pa so že na voljo v Šic bar caffeju in na vseh prodajnih mestih Eventima.

Za koncert vam podarjamo tudi trikrat po dve vstopnici, nagradna igra pa poteka na Facebook strani Prlekija-on.net. Pred sodelovanjem si preberite tudi pravila uporabe.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

PŠK Pool Party

Poletne počitnice zaključili s Pool Party-jem

nedelja, 25. avgust 2019 ob 18:46
Red Love Party

Mladina žurala v diskoteki Oxygen

nedelja, 25. avgust 2019 ob 00:07