Lovcu med lovom eksplodiral naboj v cevi puške

Lovec je pri tem utrpel hude poškodbe roke in se zdravi v UKC Maribor

Prlekija-on.net, četrtek, 28. december 2017 ob 20:01
Lovec se zdravi v UKC Maribor

Lovec se zdravi v UKC Maribor

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo z orožjem in manjši požar.

V Iljaševcih je 25.12.2017 voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarja, ki je prečkal cesto na prehodu za pešce. Kolesar se je v trčenju hudo telesno poškodoval. Na pomurski avtocesti, v bližini počivališča Grabonoš, je voznica osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnega roba, izgubila oblast nad vozilom in zapeljala z vozišča, kjer se je vozilo večkrat prevrnilo. Voznica, ki se je v trčenju lahko telesno poškodovala, se zdravi v UKC Maribor.

Na področju kriminalitete je bil v Dobrovniku obravnavan vlom v poslovne prostore, v Ljutomeru tatvina v trgovini, v Murski Soboti in Gornji Radgoni pa poškodbi osebnih avtomobilov. Med lovom v Beltincih je enemu od lovcev eksplodiral naboj v cevi puške. Lovec je pri tem utrpel hude poškodbe roke in se zdravi v UKC Maribor. Tuja krivda ni bila ugotovljena.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.


Več v Črna kronika