Oseba grozila s storitvijo samomora

Na kraj je bila poslana ekipa NMP ZD Ormož z dežurno zdravnico

Prlekija-on.net, petek, 29. december 2017 ob 08:28
Na kraj je bila poslana ekipa NMP ZD Ormož z dežurno zdravnico

Na kraj je bila poslana ekipa NMP ZD Ormož z dežurno zdravnico

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 28. decembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 9:49 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču TC Holermus v Ormožu. Neznani voznik neznanega vozila, je zaradi nepravilnega premika, trčil v tam pravilno parkiran osebni avtomobil, ga poškodoval po prednjih vratih in s kraja odpeljal neznano kam, ne da bi lastniku nudil podatke o sebi in vozilu. Opravljen je bil ogled kraja in poškodovanega vozila.

Ob 11:27 uri so bili obveščeni, da ena oseba grozi s storitvijo samomora. Na kraj je bila poslana ekipa NMP ZD Ormož z dežurno zdravnico. Ob 13:27 uri je bila oseba odpeljana v bolnišnico na zdravljenje.

Ob 12:41 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na parkirišču pri trgovini Tuš na Hardeku. Udeleženima voznikoma je bilo na kraju izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče. Ob 14:35 uri je občan iz Ormoža, policistu kriminalistu podal predlog za pregon kaznivega dejanja Grožnje. 

Ob 20:05 uri so na območju Središča ob Dravi izsledili tri državljane Irana, kateri so nedovoljeno prestopili državno mejo. Tujci so še v postopku na policijski postaji.

V petek, 29. decembra, bodo policisti v nočnem času na območju PP, izvedli poostren nadzor cestnega prometa po alkoholu.

Ob rednem delu bodo opravljali meritve hitrosti z radarjem in preverjali psihofizično stanje voznikov ter preverjali vozila v zvezi zimske opreme.


Več v Črna kronika