Naturopatinja pravi: 2. januarja samo kivi in voda

Nasvet Erike Brajnik ob polni luni v začetku prvega meseca

Filip Matko Ficko, nedelja, 31. december 2017 ob 10:422
Erika Brajnik

Erika Brajnik

Erika Brajnik, priznana strokovnjakinja s področja naturopatije, svetuje, da bi naj ob polni luni 2. januarja 2018 en dan uživali samo kivi in vodo. Tako bi veliko storili za svoje zdravje! Pa tudi zaradi samo enega takšnega dietnega dne v letu oziroma mesecu nas »ne bo takoj konec«.

To je predsednica Združenja naturopatov Slovenije, ki je letos na Naturopatskem kongresu 2017 v Phoenixu v ZDA bila izvoljena kot ena izmed predstavnic za Evropo v Izvršni odbor Svetovne naturopatske organizacije (WNF), svetovala številnemu poslušalstvu v četrtek, 28. decembra zvečer, v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Ob tem je predstavila vsebino svoje že tretje knjige, ki je izšla pod naslovom »Naturopatski nasveti in recepti«. Njen prvenec je pred leti bila knjiga »Probiotiki, imunski sistem in rak«, ki ji je sledila knjiga »Naturopatski priročnik za samopomoč«.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54