Pihalnemu orkestru KD Ivan Kaučič Ljutomer se je tokrat na odru pridružil Ljutomerski oktet

Tradicionalni novoletni koncert, kjer so zaigrali skladbe različnih izvajalcev, tujih in domačih, kot gostje pa so tokrat nastopili člani Ljutomerskega okteta

Prlekija-on.net, sobota, 6. januar 2018 ob 13:291

Novoletni koncert Pihalnega orkestra KD Ivan Kaučič Ljutomer

Pihalni orkester KD Ivan Kaučič Ljutomer, je v petek, 5. januarja, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravil tradicionalni novoletni koncert, kjer so zaigrali skladbe različnih izvajalcev, tujih in domačih, kot gostje pa so tokrat nastopili člani Ljutomerskega okteta.

Člani pihalnega orkestra, ki ga sestavlja 58 glasbenikov pod vodstvom dirigenta Simona Novaka, so ponovno pričarali odlično vzdušje s prijetnimi melodijami znanih Straussovih polk in valčkov ter drugih skladb, kjer se jim je na odru pridružil še Ljutomerski oktet.

Ob koncu koncerta so spregovorili predsednica društva Mira Rebernik Žižek, županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba in vodja orkestra Milan Lebar.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54