Na podlagi informacije občanov, prijeli dva državljana Pakistana

Na nedovoljen način sta prestopila državno mejo na območju Središča ob Dravi, naslednji dan so ju policisti vrnili hrvaškim varnostnim organom

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. januar 2018 ob 08:41
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikensu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 5. januarja, ob 10:03 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na parkirišču v Ormožu. Udeležencema je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 14:40 uri so od oškodovancev sprejeli Zapisnik o sprejemu ustne ovadbe oz. predolga za pregon za KD Neplačevanje preživnine po členu 194/I KZ-1. Sledi zbiranje obvestil.

V soboto, 6. januarja, ob 23:00 so na podlagi informacije občanov, izven naselja Šalovci prijeli dva državljana Pakistana, ki sta na nedovoljen način prestopila državno mejo na območju Središča ob Dravi. V nedeljo, 7. januarja, ob 10:00 so hrvaškim varnostnim organom vrnili državljana Pakistana, ki sta bila prejeta prejšnji dan pri ilegalnem prehodu državne meje.

Ob 21:00 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Žerovincev. Patrulja je na kraju ugotovila, da je prišlo do kršitve med zakoncema. Patrulja je na kraju kršitelju izdala plačilni nalog.

Ob rednem delu bodo policisti izvajali aktivnosti s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.


Več v Črna kronika