Zmago posvetili nesrečnemu vratarju Prijolu

Finalno tekmo v članski konkurenci, v kateri sta se pomerila domača Vinarija Novak in ŠIC bar Ljutomer, je zasenčila huda poškodba 19-letnega vratarja ekipe ŠIC bar Ljutomer Mihe Prijola

Prlekija-on.net, torek, 9. januar 2018 ob 15:57
ŠIC bar Ljutomer

ŠIC bar Ljutomer

Hrvaška Štrigova je gostila tradicionalni novoletni turnir v malem nogometu. V organizaciji NK Sloga Štrigova so se merile članske in veteranske ekipe, v obeh konkurencah pa zmaga odhaja v Ljutomer. V članski konkurenci je drugo leto zapored slavil ŠIC bar Ljutomer, v veteranski pa Prlek forever Ljutomer.

Finalno tekmo v članski konkurenci, v kateri sta se pomerila domača Vinarija Novak in ŠIC bar Ljutomer, je zasenčila huda poškodba 19-letnega vratarja ekipe ŠIC bar Ljutomer Mihe Prijola. V 6. minuti, pri vodstvu ŠIC bara Ljutomer z 1:0, je Prijol izbil žogo, v tistem trenutku pa ga je z vso močjo z nogo udaril igralec Vinarije Novak Jurica Antonović, za kar je prejel rdeči karton. Prijol je z zlomljeno nogo negiben obležal na parketu. Prepeljan je bil v soboško bolnišnico, kjer je bil operiran. Diagnoza – zlom obeh kosti pod kolenom.

Zaradi nastale situacije, tekma je bila prekinjena več kot pol ure, je bilo nesmiselno nadaljevati finalni dvoboj, saj so bili igralci obeh ekip ob pogledu na nesrečnega Prijola, povsem potolčeni. Tako se finalna tekma ni nadaljevala, pokal za prvo mesto pa je pripadel ljutomerski ekipi, ki je zmago posvetila svojemu vratarju.

V finalu veteranske konkurence je ekipa Prlek forever Ljutomer s 4:3 premagala ekipo AP Dejan Jerebič.


Več v Šport