Slovenija v Murski Soboti premagala Srbijo

Slovenska rokometna reprezentanca se je v Murski Soboti na pripravljalni tekmi pomerila s Srbijo ter jo premagala s 36:32

Prlekija-on.net, torek, 9. januar 2018 ob 18:53
Slovenija - Srbija

Slovenija - Srbija

Slovenska rokometna reprezentanca se je v Murski Soboti na pripravljalni tekmi pomerila s Srbijo ter jo premagala s 36:32. Rokometna zveza Slovenije je omogočila tudi ogled tekme v živo preko spleta, celoten posnetek tekme pa si lahko ogledate spodaj.

Slovenija je prvo pripravljalno tekmo že odigrala v četrtek v Dolu pri Hrastniku in premagala ekipo Irana z rezultatom 31:19. Po tekmi v Murski Soboti, sledi še ena tekma proti Srbiji, 10.1. v Velenju. Ti dve tekmi bosta že pokazali pravo vrednost ekipe Veselina Vujovića.

Rokometaši se v Zagreb odpravljajo 12.1.2018 in v petek 13.1. ob 19:30 igrajo prvo tekmo proti Makedoniji. Dva dni kasneje igrajo ob 18:10 proti Nemčiji in v sredo 17.1. ob 20:30 proti Črni Gori.

V primeru, da se uvrstijo na eno od prvih treh mest bodo drugi del nadaljevali v Varaždinu, kamor bodo prenesli točke iz prvega dela, ter se bodo pomerili proti prvouvrščenim ekipam iz skupine C v kateri nastopajo Španija, Danska, Češka in Madžarska.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport

KD Ljutomer je na vrhu lestvice, KK Ljutomer na dnu

KD Ljutomer na vrhu lestvice

ponedeljek, 17. december 2018 ob 08:10