Pomembni tekmi za domače odbojkarje

Domačina tekem sta OK Radenci in OK Panvita Pomgrad

Filip Matko Ficko, sreda, 24. januar 2018 ob 11:47
OK Radenci

OK Radenci

Konec tega tedna (v soboto, 27. januarja, zvečer) bosta na sporedu dve zelo pomembni tekmi odbojkarjev na obeh bregovih reke Mure. V Murski Soboti za ekipo OK Panvita Pomgrad, ki igra v 1. državni odbojkarski ligi ter v Radencih, kjer ekipa OK Radenci nastopa v 3. državni odbojkarski ligi moški – vzhod.

Odbojkarji Panvite Pomgrad bodo v domači dvorani gostili ekipo Odbojkarskega kluba Triglav Kranj s katerimi imajo še neporavnane račune iz pokalnega tekmovanja. Torej bo v soboto ob po 19. uri v Športni dvorani Osnovne šole I v Murski Soboti kljub zimi izredno vroče.

A v Veliki športni dvorani v Radencih gostuje ob isti uri kot v Murski Soboti (ob 19.00) ekipa Odbojkarskega kluba Hoče II, ki je na lestvici 3. DOL moški – vzhod tretja, tik za drugouvrščeno ekipo OK Radenci. Da obdržijo visoko uvrstitev na lestvici, je za Radenčane pod vodstvom trenerja Igorja Prše in njegovega pomočnika Zvonka Zamude, še kako pomembno. Morda bo tokrat za domačo ekipo zaigral tudi prejšnji trener (sedaj trener odbojkarskega podmladka) Bogdan Marič ?


Več v Šport