Ormožanka, ki ima na Instagramu preko 86 tisoč sledilcev

Ines Juranovič, ki je nekdaj polnila rumene strani, je danes aktivna predvsem na družbenem omrežju Instagram, kjer ima zavidljivo število oboževalcev - 86,6 tisoč

Prlekija-on.net, nedelja, 28. januar 2018 ob 08:551
Ines Juranovič na Instagramu

Ines Juranovič na Instagramu

Ormožanka Ines Juranovič, ki je nekdaj polnila rumene strani, nato pa se pred leti povsem umaknila iz medijev, je danes aktivna predvsem na družbenem omrežju Instagram, kjer ima zavidljivo število oboževalcev - 86,6 tisoč. Na njenem profilu lahko zasledimo številne seksi fotografije iz njenega potepanja po svetu, od Islandije, Grčije, Španije do Miamija in Ria de Janeira, ...

Ines je sicer leta 2004 zmagala na lepotnem tekmovanju Miss Hawaiian Tropic, a so ji nato lento odvzeli, saj so kmalu na dan pricurljale njene žgečkljive fotografije, nato pa še "domači filmček". Bila je Playboyeva zajčica in je tudi ena redkih slovenskih lepotičk, ki je imela priložnost priti na zloglasno zabavo Midsummer Night Dream Playboy Party ustanovitelja Playboya Hugha Hefnerja v njegovem dvorcu.

Leta 2010 je nastopila v resničnostnem šovu Big Brother slavnih in prišla celo do finala, nato se je iz medijev umaknila ter zapustila Slovenijo in se podala novim osebnim in poslovnim izzivom naproti. Še vedno pa se rada vrača domov v Ormož.

Pred leti je dejala, da na svojo preteklost ne gleda s ponosnom, a se je iz nje veliko naučila ter mladim puncam položila na srce, naj ne verjamejo vsega, kar jim obljubijo. Danes je uspešna poslovna ženska.

Ines se s svojim številom sledilcev na Instagramu uvršča med deseterico Slovencev z največ sledilci na tem omrežju. Kot je razvidno iz njenih fotografij, še se vedno rada zabava in veliko potuje, zasledimo pa lahko tudi njene številne seksi fotografije, zato visoka številka njenih sledilcev niti ne preseneča. Preverite sami.















Več v Družabno