Lepotice na modni reviji predstavile kolekcijo spletne trgovine za ženske

Prva pomurska spletna trgovina z oblačili za ženske Bossbabes, je priredila svojo prvo modno revijo, s katero so svojo kolekcijo oblačil predstavili javnosti

Prlekija-on.net, nedelja, 28. januar 2018 ob 09:52
Modna revija Bossbabes

Modna revija Bossbabes

Prva pomurska spletna trgovina z oblačili za ženske Bossbabes, katere direktorica je Staša Horvat, je v soboto, 27. januarja, priredila svojo prvo modno revijo, s katero so svojo kolekcijo oblačil predstavili javnosti. Modna revija je potekala v dvorani v Trnju.

Med modeli so bile lepotice iz celotne Slovenije, po rdeči preprogi se je sprehodila tudi Staša. Po dogodku so sledile degustacije in zabava, možno je bilo kupiti oblačila po znižani ceni, ki so bila predstavljena na modni reviji, potekala je tudi brezplačna poslikava nohtov, ...

Postavljena je bila Oriflame stojnica, direktorica Oriflame, Milena Pozderec pa je skupaj z ekipo naličila in uredila pričeske vsem modelom. Po reviji so se lahko naličili tudi gostje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno