Prleki tudi letos navijali za skakalke na Ljubnem ob Savinji

Z avtobusom se jih je odpravilo preko 60 iz Sp. Kamenščaka in bližnje okolice, ki so se letos že četrtič odpravili na prizorišče ženskih skokov, prepoznavni pa so po veliki slovenski zastavi z napisom Prleki

Prlekija-on.net, nedelja, 28. januar 2018 ob 18:51
Prleki na Ljubnem ob Savinji

Prleki na Ljubnem ob Savinji

V soboto in nedeljo sta na Ljubnem ob Savinji potekali dve tekmi smučark skakalk. V soboto se je od naših najbolje odrezala Ema Klinec, ki je končala na 6. mestu, mesto nižje je bila Nika Križnar, Urša Bogataj je bila 12., Špela Rogelj 13., Maja Vtič 24. in Jerneja Brecl na 27. mestu. Zmagala je Norvežanka Maren Lundby.

V nedeljo je Ema Klinec končala na 9. mestu, Urša Bogataj je bila 11., Nika Križnar 12., Špela Rogelj pa 19. V nedeljo je zmagala Avstrijka Daniela Iraschko-Stolz.

Pod skakalnico, kjer se je v soboto zbralo več tisoč gledalcev, so bili tudi športni navdušenci iz Prlekije, ki se tradicionalno vsako leto udeležijo sobotne tekme. Z avtobusom se jih je odpravilo preko 60 iz Sp. Kamenščaka in bližnje okolice, ki so se letos že četrtič odpravili na prizorišče ženskih skokov, prepoznavni pa so po veliki slovenski zastavi z napisom Prleki.

Ob tem ni manjkala niti harmonika ter domače dobrote za okrepčilo prleških navijačev.


Več v Družabno