30-letnik zaradi opitosti omagal sredi ceste

Policisti so ga ob 4:00 zjutraj odpeljali domov

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. januar 2018 ob 08:402
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 26. januarja, ob 9:19 uri so v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Sledi zbiranje obvestil ter ustrezen ukrep.

Ob 11:35 uri so bili s strani Psihiatrične bolnišnice Ormož obveščeni, da je pobegnil pacient, kateri je bil prisilno hospitaliziran ter prosijo za asistenco policije, ki je bila izvedena. Ob 17:51 so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo v kraju Gornji Ključarovci. Nastala je le minimalna materialna škoda.

V soboto, 27. januarja, ob 4:00 zjutraj so bili obveščeni, da v Pavlovcih na cesti leži neznana oseba. Ugotovljeno je bilo, da je zaradi preveč popitega alkohola omagal 30-letni moški. Bil je odpeljan domov. Ob 9:00 uri so na območju PP Ormož osumljencu kaznivega dejanja zasegli lovsko puško in naboje. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob rednem delu bodo policisti v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.


Več v Črna kronika