Osebno vozilo končalo v gozdu, dve osebi poškodovani

Voznik osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal v jarek in trčil v drevo

Prlekija-on.net, sreda, 31. januar 2018 ob 10:006
Prometna nesreča v Bučečovcih

Prometna nesreča v Bučečovcih

V sredo, 31. januarja, nekaj po 8. uri, je na cesti med Kupetinci in Bučečovci voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste v obcestni jarek v gozd. Nesreča se je zgodila na cesti proti Bučečovcem nekoliko naprej od nadvoza nad avtocesto.

Posredovali so reševalci NMP Ljutomer in Gornja Radgona ter gasilci PGD Ljutomer in Gornja Radgona, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila in nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb do reševalnega vozila reševalcem NMP Gornja Radgona, ki so poškodovanca prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da je voznik osebnega vozila, zaradi neprilagojene hitrosti, v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal v jarek in trčil v drevo. Voznik in sopotnica sta se v trčenju lahko telesno poškodovala.

V preteklih dneh se je sicer zgodilo več podobnih prometnih nesreč, čemur je botrovalo predvsem spolzko cestišče, zmanjšana vidljivost in neprilagojena hitrost. V soboto je voznik zapeljal s ceste v gozd, kjer se je poškodovala ena oseba, že v četrtek pa sta dva voznika zapeljala s cestišča in kjer so se poškodovale štiri osebe.


Več v Črna kronika