Začenja se Evropsko prvenstvo v karateju za kadete, mladince in U-21

Tudi Slovenci upajo na medalje, med njimi Nejc Sterniša iz Lomanoš

Prlekija-on.net, sreda, 31. januar 2018 ob 18:46
Štirinajst mladih Slovenk in Slovencev pričakuje dobre dosežke na EP v Sočiju

Štirinajst mladih Slovenk in Slovencev pričakuje dobre dosežke na EP v Sočiju

V ruskem črnomorskem letovišču Soči bo od petka do nedelje (2.2.- 4.2.2018) potekalo Evropsko prvenstvo v karateju za kadete, mladince in U-21. Med udeleženci tega velikega tekmovanja, so tudi mladi Slovenci in Slovenke, ki upajo na dobre dosežke. Vse to so fantje in dekleta, ki že sedaj ciljajo tudi na olimpijske igre čez dve leti v Tokiu, saj je karate postal olimpijski šoort. Slovensko reprezentanco, ki je v Rusijo odpotovala v torek, 30. januarja, zastopa 14 mladih tekmovalcev in tekmovalk, in sicer, v katah: Nejc Sterniša, Nia Ganzitti, Bor Hartl, Pia Cesar in Maša Simonič; v športnih borbah: Tomaž Hudales, Domen Zidar, Timotej Burlak, Jan Brezočnik, Elizabeta Molnar, Nuša Žerjav, Urša Haberl, Ajla Kurbegović in Barbara Haberl.

Z njimi so odpotovali tudi: Borut Strojan, predsednik KZS, trenerji: Arnold Skuhala, Damjan Horvatič in Miha Kovačič, ter sodniki: Primož Debenak, Mladen Kutnjak, Marjan Graifoner, Maša Gala in Dražen Stjepanović.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport