Voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča in trčila v hišo

Policisti so obravnavali tudi državljana Irana, ki je nameraval nedovoljeno prestopiti državno mejo, spor med očetom in hčerko, ...

Prlekija-on.net, četrtek, 1. februar 2018 ob 19:441
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 31. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 6:15 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti izven naselja Koračice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča in z vozilom trčila v stanovanjsko hišo. Povzročiteljici je na kraju bil izdan plačilni nalog.

Ob 8:55 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil. Povzročitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog. Ob 10:15 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na regionalni cesti izven naselja Libanja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 15:10 uri so bili na kraju kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v naselju Pavlovski vrh. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec v vinogradu poškodoval dva betonska stebra. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 20:35 uri so na območju Središča ob Dravi preprečili nedovoljen prestop čez državno mejo državljana Irana, katerega je patrulja izsledila na hrvaški strani pri začasni tehnični oviri. Omenjeni tujec je nameraval nedovoljeno prestopiti državno mejo. Tujca so prevzeli hrvaški varnostni organi.

Ob 20:36 uri so bili napoteni v Mihalovce, kjer sta se med sabo sprla oče in hči. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo le do verbalnega spora. Ob 20:55 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na regionalni cesti v naselju Koračice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 21:41 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti izven naselja Dobrava. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Policisti bodo ob rednem delu v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.


Več v Črna kronika