Klub tajnic in poslovnih sekretark Prlekije obeležil 20 let obstoja

Ob visokem jubileju, so izdali zbornik, v katerem je orisano vso dosedanje delo in druženja Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Prlekija-on.net, sobota, 3. februar 2018 ob 19:471
20 let KTPS Prlekije

20 let KTPS Prlekije

Živimo zato, da smo srečni.
Sanjamo zato, da uspevamo.
Ljubimo zato, da smo ljubljeni.
Prijatelje imamo zato, da smo z njimi.


Klub tajnic in poslovnih sekretark (KTPS) Prlekije, neguje zgoraj omenjene vrednote življenja, še posebej prijateljstva, že 20 let. Dolgoletno delovanje so s slavnostno prireditvijo obeležili v petek 19. januarja, v Grajski pristavi v Ormožu. Na povabilo se je odzvalo veliko število članic in gostov, med njimi župan občine Ormož Alojz Sok, občine Središče ob Dravi Jurij Borko in občine Sv. Tomaž Mirko Cvetko, predsednica Zveze klubov tajnic in Poslovnih sekretark Slovenije Suzi Asfour, predsednica Kluba Ptuj z okolico Sonja Hliš s kolegicami ter častna članica kluba Jožica Bokša. "Veseli me, da sta se povabilu odzvali tudi dosedanji predsednici Albina Lukner in Milena Milosavljevič," je ob tem povedala Nataša Kukovec, predsednica KTPS Prlekije.

Klub je zasnovan z željo nuditi veliko izobraževanj, srečanj, predvsem pa veselja in prijateljstva. Življenje je vedno bolj zapleteno, postajamo zagrenjeni, zato je druženje v klubu toliko lepše, saj vsaj za trenutek pozabimo na probleme, ki jih prinese življenje.

Ob visokem jubileju, so izdali zbornik, v katerem je orisano vso dosedanje delo in druženja Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije. Vrstica za vrstico govori o delu, lepo je videti fotografije, ki govorijo o zadovoljstvu in veselju članic in člana.

"Čestitke vsem, ki ste zvesti Klubu že vseh dvajset let in vsem, ki kakor koli pripomorete k delovanju in prepoznavnosti kluba. Vesela sem, da sem lahko pridala svoj delček v mozaik ustvarjanja Kluba tajnic in poslovnih sekretrak Prlekije. Prepričana sem, da bomo s skupnimi močmi, energijo in idejami še naprej uspevali doseči zastavljene cilje in s tem dali našemu klubu in poklicu še večjo vrednost," je še ob tem visokem jubileju povedala predsednica Nataša Kukovec.


Več v Družabno