Najboljši zimski parfumi za ženske

Oglasno sporočilo, sreda, 14. februar 2018 ob 12:24
Dolce & Gabbana The one in Chopard Wish

Dolce & Gabbana The one in Chopard Wish

Pozimi, ko je zunaj mraz in sneg, le redki sončni žarki pa se pokažejo skozi oblake, se poskušate ogreti z vsemi močmi. Vsak od nas ima svoj način: nekateri oblečejo tople puloverje in šale, drugi pa pijejo čaj in se pregrešujejo z čokolado. Čudovit način, da se ogrejete, ob tem pa ne pridobite nepotrebnih kilogramov, je uporaba prijetnega zimskega parfuma.

Značilnosti zimskih vonjav

Izdelovalci parfumov svetujejo izbiro sladkih, toplih in gostejših vonjav za zimske čase. Na koži se postopoma odprejo, zgornja nota pa se obdrži dlje časa kot lahki poletni parfumi. Tudi najbolj intenzivne arome so v zimskem času bolj šibke, zato morate izbrati parfum s svetlo glavno noto. Najpogosteje so ženski parfumi, namenjeni drznim in vztrajnim ženskam, narejeni iz arom začimb, medu, čokolade, kave, citrusov in lesnih dišav.

Oriental fairy, proizvajalca Dolce & Gabbana

Parfumerija Dolce in Gabbana je v zimski sezoni poskrbela za žensko razpoloženje in ustvarila eksotični vonj. The one.

Dišava Dolce & Gabbana The one – aroma, ki spominja na eksotične države in orientalske začimbe. Sladke vrhnje note – mandarina, liči, breskev, bergamotka se rahlo razpustijo, tako da pridejo do izraza tudi jasmin, slive, vetiver in vanilija.

Chopard Wish – Izjemen vonj

Še ena zimska dišava je parfum Wish iz švicarskega podjetja Chopard. Leta 1988 je Chopard postal partner filmskega festivala v Cannesu in je do danes povezan z izvrstnim okusom, razkošjem in eleganco.

Parfum Wish je sladka kombinacija cvetnih listov akacije, kovačnika in skrivnostne črne vijolice. Vztrajna in intenzivna aroma Chopard Wish parfuma ne bo nikogar pustila ravnodušnega in bo lastniku nudila zaupanje, eleganco in čutnost.

Kljub različnim sestavinam oba parfuma navdušita in otoplita. Pomagata premagati mrzlo zimo, saj pričarata spomine na toplejše čase, morje in cvetoče vrtove.


Več v Slovenija