Trčil v otok na sredini vozišča in prometno signalizacijo

Voznik osebnega avtomobila je zaradi nepravilne smeri/strani vožnje trčil v otok na sredini vozišča

Prlekija-on.net, četrtek, 15. februar 2018 ob 09:18
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 13. februarja, ob 12:20 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču pri ormoškem pokopališču. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika poškodoval prijaviteljevo vozilo po zadnji levi strani ter odpeljal neznano kam, ne da bi nudil podatke o sebi in vozilu.

Ob 13:49 uri so bili obveščeni o vlomu v eno od ormoških stanovanj v večstanovanjski zgradbi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ne gre za vlom ampak tatvino. Sledi zbiranje obvestil. Ob 22:35 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbi divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

V sredo, 14. februarja, ob 00:10 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na glavni cesti izven naselja Cvetkovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne smeri/strani vožnje trčil v otok na sredini vozišča in prometno signalizacijo. Povzročitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog.

Ob rednem delu bodo policisti v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.


Več v Črna kronika