Pijan in brez vozniškega dovoljenja povozil pešca

Vozil je vozilo, kateremu je potekla veljavnost registracije, pešec pa se je pri tem huje poškodoval

Prlekija-on.net, sobota, 17. februar 2018 ob 08:18
Reševalci so pešca oskrbeli

Reševalci so pešca oskrbeli

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v pešca, ki je je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Povzročitelju, ki je bil vinjen in vozil brez vozniškega dovoljenja, je bilo vozilo, kateremu je potekla veljavnost registracije, zaseženo. Reševalci NMP PHE Murska Sobota so poškodovanca oskrbeli in ga prepeljali v SB Murska Sobota.

Na področju kriminalitete so v Lendavi obravnavali pogin rib v potoku Ledava. Vzrok pogina policisti še ugotavljajo. V Murski Soboti je bil zasežen bankovec za 50 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Prosenjakovcih kršitelju zasežen osebni avtomobil. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so radgonski policisti pridržali voznika osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.


Več v Črna kronika