To nedeljo še smučarski skoki v Juršincih

Športno društvo Juršinci to nedeljo, 18. februarja, prireja tekmovanje v smučarskih skokih na smučarski skakalnici v Juršincih

Prlekija-on.net, sobota, 17. februar 2018 ob 14:37
Smučarski skoki v Juršincih

Smučarski skoki v Juršincih

Potem ko so pretekli teden smučarske skoke izpeljali najprej v soboto na Polenšaku in nato v nedeljo še v Vuzmetincih, Športno društvo Juršinci to nedeljo, 18. februarja, prireja tekmovanje v smučarskih skokih na smučarski skakalnici v Juršincih.

Prijave bodo potekale do 12:30 ure, ob 13:00 se bo pričela poskusna serija, v kateri ima vsak tekmovalec dva poskusna skoka. Po poskusni seriji sledi tekmovanje, v katerem ima vsak tekmovalec tri skoke, v skupnem seštevku pa se upoštevata dva najboljša skoka.

Tekmovalo se bo predvidoma v treh kategorijah, starosti do 18, do 35 in nad 35 let, prijavnine pa ni. Skače se na skakalnici velikosti 25 metrov, na lastno odgovornost, obvezna je uporaba čelade. Prvi trije v obeh kategorijah prejmejo pokale.

Za glasna navijaška grla bodo za snežnim šankom poskrbeli s kuhanim vinom, toplim čajem, za najpogumnejše pa se bo našel tudi hladen špricar. Vabi ŠD Juršinci.



Več v Šport