80-i življenjski jubilej vedno vesele Eme Matijevič

Prišli so ji prepevat celo fantje Klape Solaris iz Šibenika

Filip Matko Ficko, nedelja, 18. februar 2018 ob 18:45
Ema Matijevič s fanti Klape Solaris iz Šibenika

Ema Matijevič s fanti Klape Solaris iz Šibenika

Ena najstarejših in najdalj časa stanujoča v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je stanovalka Ema Matijevič. 17. februarja so tako v prostorih tega doma proslavili njen osemdeseti življenjski jubilej.

Ema Matijevič je članica več društev, ki jih tudi donira. Tako so se slavja z donatorico udeležile predstavnice Društva upokojencev Radenci, Društva za osteoporozo Pomurja Radenci, Kulturnega društva Bubla Radenci, kot tudi stanovalke in stanovalci doma, pa tudi njeni najbližji sorodniki z Goričkega v Prekmurju.

Kot redni obiskovalci različnih prireditev v DOSOR-ju so se slavja Eme Matijevič udeležili tudi trije člani dalmatinske klape Solaris iz Šibenika ter slavljenki in njenim povabljencem pripravili nepozaben glasbeni popoldan. Kajti tudi sedaj že 80-letnica rada prepeva in je skoraj nepogrešljiva na tradicionalnih karaokah v DOSOR-ju. Za vrhunec srečanja je sledila seveda še nepogrešljiva torta iz DOSOR-jeve kuhinje (slaščičarne), ki so jo vsi nadvse pohvalili, »teti Emi«, kot Emo Matijevič skoraj vsi naslavljajo, pa zaželeli še mnogo zdravih, veselih in srečnih let.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje