Franc Gorza z gosti izpeljal že 12. Valentinov glasbeno-humoristični koncert

Občinstvo, ki je dvorano popolnoma napolnilo, se je vključevalo v program s petjem, ploskanjem in tudi vriskanjem ob slovenskih narodnih vižah

Prlekija-on.net, četrtek, 22. februar 2018 ob 12:24
Zdravko Škender in Franc Gorza

Zdravko Škender in Franc Gorza

V nedeljo, 18. februarja, je v razkriškem domu kulture potekal 12. tradicionalni Valentinov glasbeno-humoristični koncert Franca Gorze z gosti. Nedeljsko popoldne v razkriškem domu kulture so številni obiskovalci preživeli ob prijetnem vzdušju in pestrem programu, ki ga je pripravil moderator, humorist in pevec Franc Gorza s svojimi gosti.

Občinstvo, ki je dvorano popolnoma napolnilo, se je vključevalo v program s petjem, ploskanjem in tudi vriskanjem ob slovenskih narodnih vižah. Nastopili so: Ansambel Upanje, Nataša Madjar, Stane Vidmar, Gitano band in legendarni Zdravko Škender.

Organizator dogodka Franc Gorza, je bil hkrati moderator, pevec in humorist Lajči. Z domiselnim programom in svojstvenim načinom povezovanja je navdušil občinstvo. V veliko pomoč pa mu je družina, še posebej hčerka Bogdana, ki se vključuje v program in pomaga v ozadju prireditve, kjer je velik del bremen tudi na soprogi Cvetki. Vsekakor pa je potrebno pohvaliti izjemno, pomladno okrašeno veliko dvorano razkriškega doma kulture, ki jo je znova pripravila domačinka Danica Pergar.


Več v Družabno