Zmaga radenskih odbojkarjev po premoru

OK Radenci – OK Fram II 3:0 (25:10; 25:13; 25:15)

Filip Matko Ficko, nedelja, 4. marec 2018 ob 08:51
OK Radenci - OK Fram II

OK Radenci - OK Fram II

Po zimskem premoru je v 15. krogu 3. državne odbojkarske lige, moški – vzhod, v Športni dvorani v Radencih domača ekipa OK Radenci v soboto, 3. marca zvečer, prepričljivo premagala ekipo Odbojkarskega kluba Fram II v vseh treh nizih  3 : 0 (25:10; 25:13 in 25:15). Največ točk za domačo ekipo so dosegli Tomaž Ajlec (15), Blaž Ajlec (12) in Uroš Kovačec (5).

Na parket domače Športne dvorane v Radencih sta trener Igor Prša in njegov pomočnik Zvonko Zamuda poslala naslednjo ekipo: Tomaž Ajlec, Timotej Šiftar, Blaž Ajlec (kapetan), Primož Horvat, Alen Repija, Uroš Kovačec, Bogdan Marič, Aleš Šadl, Rok Šinko ter libera Gašper Zamuda in David Novak. Trener gostov iz Frama, Mitja Trglec, pa je imel s seboj le sedmerico igralcev: Andy Cvetko, Luka Gačnik, Filip Leva, Matevž Semprimožnik, Rok Bukovec (kapetan), Maksim Rozman in Leon Vodušek.

Tekmo je sodila naslednja sodniška trojka: Robert Ledenik (prvi sodnik) iz Miklavža, Boris Spačal (drugi sodnik) iz Lovrenca ter pri zapisniku Sara Sarjaš Kraner iz Svetega Jurija ob Ščavnici, ki ni imela težkega dela. V prvem setu so se igralci obeh moštev do šeste točke izmenjavali v vodstvu, potem pa so domači igralci OK Radenci postavili »stvari na svoje mesto« ter prepričljivo dobili prvi set s 25 : 10 (1:0). V drugem setu so domačini povedli od začetka, vmes je gostom iz Frama uspelo »iztržiti« nekoliko več, a vseeno so domačini slavili s 25 : 13 (2:0). Tako je tudi v tretjem setu bilo podobno, ko so gostje uspeli zbrati dve točki več kot v drugem setu. Bilo je 25 : 15 za OK Radenci (skupaj 3:0).


Več v Šport