Tri neznane storilke iz trgovine odtujile parfume

Odtujile so parfume v vrednosti okoli 240 evrov, policija še zbira obvestila

Prlekija-on.net, torek, 6. marec 2018 ob 19:29
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 5. marca, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.25 so bili obveščeni, da je v bližini Zdravstvenega doma Ormož nekdo nepravilno parkiral vozilo in s tem onemogočil vožnjo vozniku drugega parkiranega vozila. Kršitelja so poiskali in mu zaradi nepravilnega parkiranja izdali plačilni nalog.

Ob 15.00 so od oškodovanca sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja goljufije. Ob 17.18 so bili obveščeni o dogodku v naselju Loperšice. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

Ob 18.20 so bili obveščeni o tatvini v eni od trgovin v Ormožu. Tri neznane storilke so odtujile parfume v vrednosti okoli 240 evrov. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Ob 20.31 uri so bili napoteni na prometno nesrečo I. kategorije, na relaciji Vinski vrh - Mali Brebrovnik, kjer je voznica osebnega vozila trčila v srno in si poškodovala avto.

Ob 20.49 uri so v bili napoteni na prometno nesrečo I. kategorije v Zagorje, kjer je voznik osebnega vozila trčil v srno in si poškodoval avto. Ob 21.25 uri so bili s strani občana obveščeni o nevarni vožnji voznika. Kljub iskanju vozila in voznika, le tega niso izsledili. Ob 22.56 uri so bili napoteni na prometno nesrečo I. kategorije v Vinski vrh, kjer je voznica osebnega vozila trčila v srno in si poškodovala avto.


Več v Črna kronika