Trčenje osebnega in kombiniranega vozila, foto: PGD Gornja Radgona

Trčenje osebnega in kombiniranega vozila, foto: PGD Gornja Radgona

V ponedeljek, 12. marca, sta ob 23.17 izven naselja Lomanoše v občini Gornja Radgona trčili osebno in kombinirano vozilo. Iz vozil je iztekala zavorna in hladilna tekočina. Gasilci PGD Gornja Radgona so odklopili akumulator, z vpojnim sredstvom posuli iztekle tekočine, očistili cestišče in pomagali pri odstranitvi poškodovanih vozil.


Policisti na območju PU Murska Sobota so sicer v preteklem dnevu obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, dve povoženji divjadi in zasegli vozilo. V obravnavanih prometnih nesrečah je v šestih nastala le materialna škoda. V prometni nesreči v Odrancih pa je kolesar pri padcu utrpel lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete na območju Ljutomera obravnavana tatvina denarja in tatvina registrske tablice. Na območju Gornjih Petrovec tatvina delov z osebnega avtomobila in na območju Murske Sobote tatvina koles z pnevmatikami z več parkiranih osebnih avtomobilov.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.


Morda vas zanima tudi


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.