Pomladne dišave: najboljši ženski parfumi

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 26. marec 2018 ob 07:33
Pomladne dišave: najboljši ženski parfumi

Pomladne dišave: najboljši ženski parfumi

Pomladni parfumi so lahkega in svežega vonja, ki poudarja krhkost ženske narave. Med številnimi pomladnimi dišavami je več zmagovalnih sestav. Ti parfumi so primerni za večino žensk, vendar bo vsak pričaral različne vonjave in razkril novo podobo lastnice.

Po dolgi zimi, sivem nebu in snežnih zametih nestrpno čakate na prihod tople pomladi. Že ob prvih sončnih žarkih želite zamenjati pulover za lažja oblačila in težak zimski parfum za svežo pomladno dišavo.

Pomladni parfumi so nevsiljivi, saj nežno obkrožajo svojega lastnika. Od drugih vonjav se razlikujejo s svežim lesno-travnatim motivom in cvetličnimi akordi. Takšni parfumi so lahko odlično darilo za mamo, ženo, hčerko ali dekle.

Bvlgari Omnia Crystalline

Nežen in čuten vonj iz parfumske serije za ženske Bvlgari Omnia. Ta parfum združuje lahkotnost vonja lotusa in italijanske mandarine z občutljivim in sladkim vonjem korenine perunike. Po prvih 15 minutah, ko minejo prve note parfuma, bo ostal eksotičen vonj heliotropa, mošusa in sandalovine.

S parfumom Bvlgari Omnia Crystalline bo vsaka ženska v središču pozornosti. Vonj parfuma spominja na sončne žarke, eksotično cvetje in toplo morje.

Bvlgari Omnia Crystalline

Gucci Envy Me

Poživljajoča dišava svetovno priznane blagovne znamke Gucci. Sveža aroma mošusa, ki jo dopolnjuje vonj potonike, manga in jasmina. Tudi dolgo po nanosu bo na koži ostal sladek vonj vrtnic, ličija in tikovine.

Parfum Gucci Envy Me — prefinjena in plemenita dišava. Cvetno-sadni vonj tega parfuma oživlja in napolni z energijo. Lastnica Envy Me parfuma bo občutila povečano moč in samozavest.

Gucci Envy Me

Pomladno razpoloženje

Pri pomladnem parfumu ne gre za koledarsko definicijo. Sveže, lahke arome so ustvarjene z namenom, da pričarajo pomladno vzdušje. Ustvarjajo romantično in veselo razpoloženje ter so primerne za običajen delovni dan, prav tako pa za posebne priložnosti — zmenek, družinsko večerjo ali obisk gledališča.

Parfumerija ima ogromen nabor parfumov: vsaka ženska lahko izbere svojo lastno, individualno dišavo. Tako lahko tudi v hladni zimi ali deževni jeseni ustvarite lastno pomlad.


Več v Slovenija