Sredi ceste ustavil voznika in ga poškropil z neznanim sprejem

Policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo, kjer je neznani voznik tovornega avtomobila zapeljal izven vozišča, kjer je vozilo obrnilo na bok, po tem pa je še drselo in trčilo v steno stanovanjske hiše ter jo prebilo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. marec 2018 ob 18:56
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 23. marca, ob 9:00 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na Ljutomerski cesti v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila pri vzvratni vožnji trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in odpeljal s kraja. Povzročitelj je bil izsleden na domu, kjer mu je bil prekršek predočen in izdan plačilni nalog zaradi kršitev cestno prometni pravil.

Ob 17:25 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na regionalni cesti v naselju Savci. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila na cesti ustavil drugega voznika osebnega avtomobila, pristopil do njega in ga poškropil z neznanim sprejem in odpeljal s kraja. Po zbranih obvestilih bodo zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Ob 20:48 uri so intervenirali v naselju Runeč. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občan razbijal po vratih in steni soseda ter mu grozil. Kršitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 21:21 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na lokalni cesti v naselju Lešnica. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik tovornega avtomobila zaradi neprimerne hitrosti zapeljal izven vozišča, kjer je vozilo obrnilo na levi bok, po tem je vozilo še drselo in trčilo v steno stanovanjske hiše ter jo prebilo. Vozilo je ostalo na kraju, voznik pa je odšel s kraja. Po zbranih obvestilih bodo zoper povzročitelja ustrezno ukrepali.

V soboto, 24. marca, ob 12.52 uri so bili obveščeni o poškodovanem parkiranem osebnem avtomobilu v Svetem Tomažu. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

V nedeljo, 25. marca, ob 11:43 uri so bili obveščeni o poškodbi vozila na parkirnem prostoru v Ormožu. Prijaviteljevo pravilno parkirano vozilo, je poškodoval neznani voznik, kateri je s kraja odpeljal neznano kam. Ob 16:51 uri so bili obveščeni o trčenju v zajca na lokalni cesti Osluševci – Podgorci.


Več v Črna kronika