Na dvorišču se je pojavil neznani mlajši moški, ki se je nenavadno obnašal

Policisti so ponoči posredovali tudi pri moškem, kateri živi sam in je imel privide

Prlekija-on.net, petek, 30. marec 2018 ob 19:10
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke.

V sredo, 28. marca, ob 22.00 uri so v naselju Sejanci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

V četrtek, 29. marca, ob 06:46 uri so bili s strani občanke iz vasi Vodranci obveščeni, da se je na njihovem dvorišču pojavil neznani mlajši moški s kolesom, ki se je nenavadno obnašal. Patrulje na terenu so pregledale okolico in opravile razgovor s prijaviteljico vendar osebe z podanim opisom niso izsledile. Občanom svetujejo, da jih o pojavu kakršnih koli sumljivih oseb v bližini njihovih hiš, čimprej obvestijo.

Ob 07:00 uri so na policijski postaji opravili razgovor z občanko iz okolice Ormoža, katera je naznanila, da bi ji naj odpirali prejeto pošto. V razgovoru zaenkrat niso bili ugotovljeni elementi kaznivega dejanja.

Ob 10.40 uri so na policijski postaji opravili razgovor z občanom, kateri je naznanil grožnje po telefonu. Policisti v razgovoru s prijaviteljem niso ugotovili elementov kaznivega dejanja. Prav tako je bil prijavitelj seznanjen, kdaj so podani elementi za omenjeno kaznivo dejanje. Zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 15:55 uri so na policijski postaji opravili ogled vozila, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči z udeležbo divjadi na lokalni cesti Rucmanci – Savci.

Ob 04.12 so posredovali v okolici Ormoža, kjer je moški, kateri živi sam imel privide. Obvestili so Zdravstveni dom Ormož, kateri so moškega odpeljali na zdravljenje v Psihiatrično bolnico Ormož.

Napoved aktivnosti za petek 30.3.2018 in vikend: od dne 26. 3. 2018 do dne 8. 4. 2018  poteka poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na nadzoru »ENOSLEDNIH MOTORNIH VOZIL«. Dne 1. 4. 2018 med 11.00 in 19.00 uro bodo na ormoškem območju izvajali meritve hitrosti z mobilnim radarjem, ob rednem delu pa bodo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika