Gaggo z misico Majo in jasnovidko Eleno Sofio

Misica mu je vlila upanje v videz, svetovalka in jasnovidka, ki je ugotovila padec Vlade RS, pa mu napoveduje uspeh na glasbenem področju

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. april 2018 ob 11:48
Gaggo z misico Majo in jasnovidko Eleno Sofio

Gaggo z misico Majo in jasnovidko Eleno Sofio

Podobno kot vsa živa bitja, se tudi štajerski pop rok pevec Gorazd Ademovič - Gaggo, to pomlad prebuja še bolj živahno kot običajno. Čeprav ni počival niti v zimskem času, ko je imel kar nekaj nastopov in projektov, je Gaggo v teh pomladnih dneh še bolj poln energije in novih idej. Med drugim ga srečujemo tudi na različnih družabnih in podobnih dogodkih, kjer je večinoma v družbi bolj kot ne znanih osebnosti, večinoma tistimi nežnejšega spola. Tako se je na modni reviji, kjer je prvič nastopila v poročni obleki, našel na blizu z aktualno Miss Slovenije, Majo Zupan. Še posebej prijetno mu je bilo z ugledno jasnovidko, priznano energetsko terapevtko, svetovalko, motivatorko in pisateljico, Eleno Sofio Senčar. Slednja je namreč že pred časom, med drugim, napovedala padec Vlade Republike Slovenije. "Hkrati je meni napovedala velik uspeh na glasbenem področju. To me zelo veseli in prepričan sem, da se tudi tukaj ni zmotila", nam je razlagal pevec.

Pop rok pevca Gorazda Ademoviča - Gaggo, je javnost sicer prvič spoznala kot enega izmed kandidatov v showu Bodi idol 2005 na Net TV. Od takrat je posnel že kar nekaj pesmi, kot so »Ti si od Boga«, »Ljubljena«, »Sam«... Leta 2011 se je popularni Gaggo odločil za drugačno pot in osvajal s srbskimi pop-folk skladbami, a brez svoje Štajerske ne more. Pred letom dni je začel sodelovanje s še enim Štajercem, odličnim mladim producentom Mike Voxom. Združil ju je remix (alternativna različica pesmi) »Čokolada«, s katero sta v minulem obdobju naredila pravo malo revolucijo, saj glasba s plesnim bitom ter dobrim tekstom, ni ostala neopazna. Pozneje sta Gaggo in Mike ponovno osvajala in še vedno osvajata glasbene lestvice po Sloveniji, kajti izdala sta prvi avtorski singel »Dam ti». Ob tem obljubljata, da bosta v bližnji prihodnosti delata še na plošči, kjer bo še več odličnih ritmov... s pridihom evropskega ritma. Ob tem Gaggo pravi: "V bližnji prihodnosti je projektov na pretek. V glasbi je dovoljeno vse in najraje se prilagodiva temu kar poslušalci želijo. Mislim, da sva prva, ki počneva to, kar se na svetovni glasbeni sceni dogaja že nekaj časa..."!



Več v Glasba in film