V okolici Ormoža najden mrtev moški

V soboto so policisti bili obveščeni o najdbi mrtvega moškega v okolici Ormoža. Sledi poročilo na pristojno tožilstvo.

Prlekija-on.net, torek, 3. april 2018 ob 09:14
V soboto so policisti bili obveščeni o najdbi mrtvega moškega v okolici Ormoža

V soboto so policisti bili obveščeni o najdbi mrtvega moškega v okolici Ormoža

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem podaljšanem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 30. marca, ob 7:48 uri so bili obveščeni o težavah z izvajalcem del na gradbišču v Ormožu, kateri bi naj dela izvajal malomarno. Na kraju ni bilo ugotovljenih elementov kaznivega dejanja. Izvajalec je bil ustno opozorjen po določilih Zakona o nalogah in pooblastilih policije in napisan uradni zaznamek, prav tako so bile obveščene pristojne službe.

Ob 09:55 uri so imeli v postopku osebo doma iz Ptuja, kateri so zasegli posodo s posušenimi rastlinskimi delci. Po pridobljeni analizi, bodo zadevo ustrezno zaključili. Ob 12:46 uri so v Središču ob Dravi pri ilegalnem prehodu državne meje prijeli osem oseb, katere so v nadaljevanju zaprosile za mednarodno zaščito in so bile odpeljane v azilni dom.

Ob 16:00 uri so na policijski postaji prejeli pisno prijavo kaznivega dejanja. Po zbranih obvestilih bodo zadevo ustrezno zaključili. Ob 22:55 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v okolici Ormoža. V zvezi tega postopka nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zadevo ustrezno zaključili.

Ob 23:05 uri so bili s strani delavcev zdravstvenega doma obveščeni o poškodbi osebe. Pri zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je bila oseba opita in je padla po parkirišču pred gostinskim lokalom v okolici Svetega Tomaža, kjer je zadobil odrgnino po glavi. Pri zbiranju obvestil je bila izključena tuja krivda, zato so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

V soboto, 31. marca, ob 16:12 uri so bili obveščeni o najdbi mrtvega moškega v okolici Ormoža. Sledi poročilo na pristojno tožilstvo. Ob 17:15 uri so bili obveščeni o poškodovanju stvari v okolici Ormoža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ne gre za poškodbe ali kršitve, zaključili so z uradnim zaznamkom.

Ob 18:50 uri so bili obveščeni, da je v naselju Savci obležal moški, kateri je bil kasneje hospitaliziran v UKC Maribor. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je moški obležal zaradi zdravstvenih težav. Zaključeno z uradnim zaznamkom.

V nedeljo, 1. aprila, ob 9.45 so posredovali v okolici Ormoža. Ugotovljeno je bilo, da ima oseba psihične težave, zato je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Psihiatrično bolnico Ormož. Ob 19.47 so posredovali v Pavlovcih, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

V ponedeljek niso obravnavali varnostno pomembnih dogodkov, do 8. 4. 2018 pa poteka poostren nadzor cestnega prometa – enosledna motorna vozila.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika