Zaradi nepravilnega vključevanja v promet povzročil prometno nesrečo

Eno od vozil je pri tem zadelo in porušilo obcestno razsvetljavo

Prlekija-on.net, petek, 6. april 2018 ob 09:35
Prometna nesreča v Ormožu, foto: PGD Ormož

Prometna nesreča v Ormožu, foto: PGD Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V sredo, 4. aprila, ob 8:43 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču v Ormožu. Policisti so povzročitelja kmalu izsledili in zoper njega ustrezno ukrepali.

Ob 12:13 uri so na policijski postaji od oškodovanca sprejeli Zapisnik o sprejemu ustne ovadbe za kaznivo dejanje Goljufije. Ob 16:36 uri so na policijski postaji od oškodovanke sprejeli Predolg za pregon za kaznivo dejanje Grožnje.

V četrtek, 5. aprila, ob 9.32 so posredovali v kraju v okolici Ormoža, od koder je klical prijavitelj in povedal, da je nekdo nekje zaprt. Policisti so na kraju ugotovili, da ima prijavitelj psihične težave in ima prisluhe. Na kraju ni bilo ugotovljenih elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

Ob 10.30 so bili napoteni na prometno nesrečo v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega vključevanja v promet povzročil, da je v njega trčil drugi voznik osebnega avtomobila. Oškodovanec v nesreči je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Ormož, kjer je bilo ugotovljeno, da je dobil lahke telesne poškodbe. Povzročitelj nesreče je kasneje sam iskal zdravniško pomoč. Opravljen je bil ogled, povzročitelju pa izdan plačilni nalog.

Ob 11.24 uri so bili obveščeni o povoženju divjadi v Cvetkovcih.

Ob 05.15 uri so policisti na podlagi obvestila občana na Bregu v križišču relacija Krčevina-Šalovci prijeli devet oseb (8 državljanov Pakistana in 1 državljan Indije), ki so pred tem ilegalno prestopili državno mejo. Policisti nadaljujejo s postopkom.

Do 8. aprila poteka poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na nadzoru »ENOSLEDNIH MOTORNIH VOZIL«, v nedeljo 8. aprila pa bodo policisti med 12.00 in 19.00 uro izvedli poostren nadzor cestnega prometa.



Več v Črna kronika