Milena iz Moškanjcev odšla neznano kam

Pogrešano so svojci nazadnje videli v torek, 10. aprila, ob 9:30, ko je od doma odšla peš v smeri naselja Tibolci

Prlekija-on.net, četrtek, 12. april 2018 ob 18:08
Pogrešano so svojci nazadnje videli v torek, 10. aprila, ob 9:30

Pogrešano so svojci nazadnje videli v torek, 10. aprila, ob 9:30

Neznano kam je odšla 51-letna Milena O. iz naselja Moškanjci. Pogrešano so svojci nazadnje videli v torek, 10. aprila, ob 9:30, ko je od doma odšla peš v smeri naselja Tibolci.

Milena Obran je suhe postave, visoka 167 cm, številka čevljev 38, svetle polti, rjavih oči, kratkih sivih las. Oblečena je v jakno zeleno-rjave barve, siv spodnji del trenerke, obute ima rjave pohodne čevlje. Pri sebi ima dežnik in vrečko z zimskimi rokavicami.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, policija prosi, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

V torek, 17. aprila, so iz PU Maribor sporočili, da je pogrešana bila najdena živa in zdrava ter ni bila žrtev kaznivega dejanja ali prekrška. Fotografijo smo zato odstranili iz medija.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika