Prijateljsko srečanje v nogometu med veterani in duhovniki pri Veliki Nedelji

Pomerile so se ekipe Kolping Velika Nedelja, Veterani Bela Krajina, Veterani Velika Nedelja ter PAX duhovniki

Ivan Trunk, sobota, 14. april 2018 ob 14:58
Prijateljsko nogometno srečanje med veterani in duhovniki

Prijateljsko nogometno srečanje med veterani in duhovniki

V nedeljo, 8. aprila, je ob krajevnem prazniku Velike Nedelje, župnija Velika Nedelja pod vodstvom njihovega duhovnika Janka Štamparja organizirala prijateljsko nogometno srečanje, ki so se ga udeležili veterani iz Bele Krajine - Črnomelj z okolico, veterani iz Velike Nedelje, PAX ekipa duhovnikov in Kolping Velika Nedelja. Pobudnik tega srečanja je župnik Janko Štampar, ki je v Veliko Nedeljo prišel leta 2001, prej je služboval v Semiču v Beli Krajini. Od takrat so imeli več kot 10 srečanj.

Župnik Janko Štampar, star 67 let, je velik ljubitelj športa, nogomet igra 50 let, zraven nogometa je še treniral karate, ju-jitsu, v zimi smuča, je aktiven jamar in rad gre v gore. Pri Veliki Nedelji je ustanovil ekipo veteranov pri kateri je igral nogomet, za mlade pa je ustanovil ekipo Kolping, kjer se lahko naučijo in izurijo v igri nogometa, bil pa je tudi med ustanovitelji PAX-a, to je duhovniška ekipa, pri katerih je tudi nekaj časa igral.

Na turnirju so igrali po sistemu vsak z vsakim, Janko Štampar pa je bil vratar dvema ekipama, Kolping in PAX duhovniki. Razvrstitev na koncu je bila: 1. ​​Kolping Velika Nedelja, 2. Veterani Bela Krajina, 3. Veterani Velika Nedelja ter 4. PAX duhovniki.Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport

KMN Tomaž ŠIC bar

KMN Tomaž ŠIC bar z dobro igro do zmage v gosteh

torek, 11. december 2018 ob 08:02
Radgončani spet na stopničkah

Šest medalj Radgončanov v Trbovljah

nedelja, 9. december 2018 ob 18:06