V Ljutomeru zaradi nepravilnega prehitevanja padel motorist

Motorist se je pri tem lahko telesno poškodoval

Prlekija-on.net, nedelja, 15. april 2018 ob 08:42
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Černelavcih je voznik osebnega avtomobila v križišču izsilil prednost vozniku, ki je pripeljal po prednostni cesti. V Ljutomeru je zaradi nepravilnega prehitevanja padel motorist. Oba povzročitelja sta se lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu in goljufijo. V Radmožancih je bilo  obravnavano poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota in na pomurski avtocesti.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika