Alibi Bar iz Ljutomera državni prvaki v kategoriji C v elektronskem pikadu

V Radencih je potekalo 17. državno prvenstvo v elektronskem pikadu, ki se ga je udeležilo okoli 750 udeleženk in udeležencev

Prlekija-on.net, torek, 17. april 2018 ob 08:54
Alibi bar iz Ljutomera so postali državni prvaki

Alibi bar iz Ljutomera so postali državni prvaki

Hotel Radin v Zdravilišču Radenci je minuli konec tedna gostil najboljše igralce in igralke elektronskega pikada v Sloveniji, kjer se je na 17. državnem prvenstvu za naslove najboljših v državi pomerilo okoli 750 udeleženk in udeležencev.

V več kategorijah se je v štirih dneh pomerilo 76 ekip iz vse Slovenije, igrali so kar na 28 pikado aparatih, kar je bil največji in najštevilčnejši zaključek državnega prvenstva doslej.

Tekmovalke in tekmovalci so se na zaključek državnega prvenstva uvrstili prek predhodnih tekmovanj v prvi, drugi in tretji ligi, ki so potekala v vseh slovenskih regijah. Zmagovalci v posameznih kategorijah so prejeli priznanja, najboljše ekipe pa pokale.

Med drugim so Alibi bar iz Ljutomera postali državni prvaki v C kategoriji, še nekaj igralcev in ekip iz ŠD Grlava je poseglo po najvišjih mestih, Mojca Mužič pa je dakazala, da v ženski konkurenci nima prave konkurence, saj je osvojila naslov državne prvakinje v
cricketu, dvojicah in posamezno.

Rezultati: 1. in 2. dan (tabele), 3. in 4. dan (tabele).Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport

KMN Tomaž ŠIC bar

KMN Tomaž ŠIC bar z dobro igro do zmage v gosteh

torek, 11. december 2018 ob 08:02
Radgončani spet na stopničkah

Šest medalj Radgončanov v Trbovljah

nedelja, 9. december 2018 ob 18:06