Požar zajel priklopnik tovornega vozila in devet naloženih osebnih avtomobilov

Na pomurski avtocesti je zagorelo tovorno vozilo za prevoz osebnih avtomobilov

Prlekija-on.net, sreda, 18. april 2018 ob 08:13
Na pomurski avtocesti je zagorelo tovorno vozilo za prevoz osebnih avtomobilov

Na pomurski avtocesti je zagorelo tovorno vozilo za prevoz osebnih avtomobilov

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali prometno nesrečo, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar, pet poškodb vozil na parkirnih prostorih in dve povoženji divjadi.

Ob 17.15 se je v Murski Soboti v križišču Gregorčičeve in Ulice Staneta Rozmana zgodila prometna nesreča. Zaradi izsiljevanja prednosti sta trčila dva osebna avtomobila. Po trčenju je en osebni avtomobil odbilo na prehod za pešce, kjer je trčil v 85-letno peško. Peška je bila odpeljana v bolnišnico, kjer pa je pozneje umrla. Obe voznici sta bili lahko telesno poškodovani.

S področja kriminalitete je v Murski Soboti bil odkrit bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju Murske Sobote je bilo obravnavano še poškodovanje tuje stvari in ponarejanje listin. Na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina goriva in na območju Gornjih Petrovcev poškodovanje tuje stvari.

Ob 16.16 uri je na pomurski avtocesti na območju Lendave zagorelo tovorno vozilo za prevoz osebnih avtomobilov. Požar je zajel priklopnik tovornega vozila in devet naloženih osebnih avtomobilov. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara in višino materialne škode pa policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.Več v Črna kronika